Mi ez?

Valaki azt mondta, hiába pakolta egy térbe mindazt, ami tetszett neki, mégis együtt egy nagy kavalkád lett belőle. Egyre nehezebb választani a sok lehetőség közül! Ez az ARCHIDEA egyik műhely-blogja!

Ajánlott témák

Friss topikok

Címkék

ablak (2) ábrázolás (2) álmennyezet (2) anyag (2) archidea (12) árnyékoló (9) átrium (2) barcelona (4) belmagasság (9) belsőépítész (3) belsőépítészet (27) bemutatás (3) berendezés (2) beton (2) Budapest (2) burkolat (3) bútor (3) design (19) designer (2) dió (2) divat (6) egyedi (24) energiatakarékos (2) építész (14) építészet (29) épület (9) fa (2) fal (9) fehér (6) felelősség (2) felújítás (5) felület (3) fény (5) földszintes (2) fotográfia (2) funkcionális (8) fürdőszoba (2) gardrób (4) gipszkarton (3) graffiti (2) grafika (3) hálószoba (2) hangulat (11) hasonlóság (2) háttér (4) ház (3) helyszín (2) homlokzat (11) innováció (5) inspiráció (3) installáció (4) iroda (2) kandalló (4) kép (2) kert (2) kertkapcsolat (2) kilátás (4) kivitelezés (3) klasszikus (2) (3) kompozíció (5) kontraszt (3) konyha (4) kreatív (3) kreativitás (8) különleges (11) lámpa (2) látvány (15) látványterv (2) látványtervezés (2) látvány tervezés (10) led (2) lépcső (2) luxus (6) makett (2) másolás (2) medence (2) megbízó (4) megoldás (13) minimál (3) minta (2) modellezés (2) modernizmus (2) mosdó (3) művészet (3) nappali (3) naptető (2) növény (5) nyílás (2) organikus (3) ötlet (17) padló (4) pályázat (2) panoráma (3) papír (2) passzív ház (2) példa (2) perspektíva (2) polc (2) probléma (2) rajz (3) retro (2) skicc (13) stílus (4) szakma (2) szekrény (3) szerkezet (6) szín (9) színes (2) szobor (4) tégla (6) telek (4) telekvásárlás (2) tér (11) téralakítás (7) terasz (10) térérzet (8) terv (5) tervezés (33) tervezési folyamat (6) tervezési program (4) tervezés folyamata (2) tervező (2) tervtanács (2) tető (3) trend (6) tv (5) új (2) újrahasznosítás (3) üveg (8) üvegtigris 3 (2) vázlat (2) vélemény (3) velencei biennálé (2) világítás (7) villa (3) víz (5) vizualizáció (5) vörös (5) wenge (2) zaha hadid (2) Címkefelhő

Kérj értesítést a legfrissebb cikkekről, bejegyzésekről

Teret alkotni, vagy alakítani egyaránt kihívás!

2014.01.07. 07:11 Jóföldi Szabolcs

Irodaházak 'hajnala' - Az Év Irodája 2013

Címkék: design iroda tervezés bútor

Mindenhonnan ezt hallani, hogy túlkínálat van, nem lehet kiadni az irodákat! Elsőre csodálkozik is az ember, hogy miért épül még egy új épület, hova lehet tovább fejlődni? Továbbgondolva rájöhetünk, hogy aki tud lépni, az most tud még, mielőtt újra elkezdenek fellegekben járni az árak...

A recesszió kellően megtépázta a gazdaság résztvevőit. A túlélők között lehetnek olyanok, akiket mesterségesen életben tartottak, lehet olyan as a szférában, akit valamelyik más ország kiegyensúlyozottabb gazdaságpolitikája megmentett a pusztulástól, de lehetnek olyanok is, akik a kialakuló résekre álltak - egyszóval fennmaradtak. Az, hogy a tervezők tervezhetnek, és van termék, amiből dolgozni lehet, kész csoda. Bár sokkal keményebb az árverseny, és szűkebb a mozgástér, mégis alkalmasint születnek igényes, példaértékű megoldások.

Kiválasztottam hát egyet, az idei felhozatalból, és közre bocsátom. Az Európa Design AVIS irodájának több jellemzője között az interaktivitás, a harmónia, az egyszerűség a legfeltűnőbb. A tudatosan szervezett munka- és kommunikációs terek jól elkülönülnek, ugyanakkor kapcsolódnak egymáshoz. 

Greenhouse02.jpg

Greenhouse03.jpg

Greenhouse01.jpg

Lehet mazsolázni...

Részlet az Európa design sajtóközleményéből

AZ ÉV IRODÁJA 2013

Az Év Irodája díj odaítélése során a szakmai zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést és a designt értékeli. A beérkezett anyagok és a helyszíni bejárás eredménye alapján pontozza a zsűri az irodákat a munkakörnyezet, az irodabútorok és -eszközök ergonomikus kialakítása, a munkakörnyezet és a vállalati image harmonizálása, illetve a design elemek és kreatív megoldások alapján. Fontos a dolgozók munkahelyük kialakításával való elégedettsége, a szociális terek (pl. kommunikációs, pihenő terek) minősége és az új irodakialakítási trendek megjelenése.

A KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS ELINDULT! NÉZZE MEG A JELÖLTEKET!

Tekintsék meg a kategóriák jelöltjeit, és szavazzanak a kedvencükre. Amennyiben elnyerte tetszésüket a közreműködésünkkel létrehozottAVIS iroda, szavazzanak ránk!  A szavazatokat 2014. január 10-ig fogadják minden kategóriában.

Kategóriák

http://azevirodaja.hu/szavazas

Az Év Irodája 2013’ díj jelöltjei

http://azevirodaja.hu/kategoria-iroda#2

 

Avis Budget Group

http://azevirodaja.hu/nevezes/evirodaja?id=70421

http://office.hu/

(Utóbbi elérhetőségen hozzá lehet szólni, az iroda dolgozói, bárki kommentálhatja a véleményét.)

 

INNOVÁCIÓS DÍJ 2013

Egy új és különleges kategória a gálán. A kategóriába minden olyan projekt nevezhető, mely kereskedelmi ingatlanhoz vagy ingatlanportfolióhoz kapcsolódik, függetlenül attól, hogy magáról az ingatlanról, annak egy részéről, az üzemeltetéshez, használathoz kötődő IT-alkalmazásról, valamilyen különleges szolgáltatásról, egy zöld innovációs beruházásról vagy egy újszerű ötletről van szó. 

Az ’iroda.hu Innovációs Díj 2013’ jelöltjei http://azevirodaja.hu/kategoria-innovacios#2

Irodaházak Éjszakája 2013
Ha idén nem utazott az Europa Design partybuszával, jövőre várjuk Önöket is! Hamarosan újabb titokzatos utazásra invitáljuk a meglepetés irodaházak gyomrába, addig is – ha elnyerte tetszésüket ez az újszerű kezdeményezés –, szavazzanak háromszor egymás után.

http://www.azevirodaja.hu/nevezes/innovacio?id=71462

A verseny január 10-ig tart, addig naponta háromszor leadható a szavazat, akár egymás után, mindkét linken.

Szólj hozzá!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kapcsolódó bejegyzések
süti beállítások módosítása